Independent Energy

Independent Energy is actief in veel verschillende landen en is gewend te werken in afgelegen gebieden en barre omstandigheden. Onze belangrijkste markten zijn Afrika en het Midden-Oosten, maar er zijn ook veel projecten uitgevoerd in Azië en Zuid-Amerika.

Nigeria

In Nigeria heeft Independent Energy een succesvolle samenwerking met SOSAI Renewable Energies Company, een Nigeriaans bedrijf voor hernieuwbare energie dat in 2004 werd opgericht om energiezekerheid te bieden aan Nigeriaanse gemeenschappen. SOSAI is ontstaan ​​uit de wens om klimaatverandering tegen te gaan en vervuiling te verminderen, maar is de afgelopen 16 jaar gegroeid en biedt nu een breed scala aan diensten, zoals advies, verbeterde fornuizen en toegang tot schoon water. Independent Energy werkt al vele jaren samen met SOSAI en werkt samen aan een reeks diensten, waaronder technische installatie en ondersteuning in heel Nigeria.

nigeria@independent-energy.nl

 

sosai.jpg

Kaapverdië 

Onze samenwerking met Elseg in Kaapverdië gaat meer dan 15 jaar terug en we zijn van plan deze voor nog veel meer uit te breiden. Gezamenlijk voeren we regelmatig groothandel, systeemontwerp en zonne-installaties uit en werken we op alle eilanden. Als u een nieuw systeem nodig heeft, of ondersteuning nodig heeft bij uw bestaande systeem in deze regio, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kunnen lokale ondersteuning, installatie en aftersalesdiensten bieden.

caboverde@independent-energy.nl

 

iE Cabo Verde logo.jpg

Oman

Independent Energy werkt al meer dan tien jaar samen met Solarose Oman. Solarose, opgericht in 1997 en gevestigd in Muscat, is een bedrijf voor hernieuwbare energie dat zich toelegt op onafhankelijke stroomvoorziening en back-up stroom. De missie van Solarose is om duurzame energieprojecten te faciliteren met diepgaande kennis met behulp van kwaliteitsproducten, binnen budget en op tijd. Solarose en Independent Energy richten zich op industriële zonnesystemen voor het uitgestrekte land en de vele afgelegen locaties die voor hun stroomvoorziening afhankelijk zijn van generatoren.

oman@independent-energy.nl

 

solarose.jpg

Surinam

Met onze lokale partner Marsol voeren we gezamenlijk de groothandel, systeemontwerp en zonne-installaties uit. De kosten en betrouwbaarheid van elektriciteit zijn een hot topic en duiden op spannende tijden die komen gaan. Als u een nieuw systeem nodig heeft, of ondersteuning met uw bestaande systeem in deze regio, kunnen we systeemontwerp en hardware, lokale ondersteuning, installatie en after-sales services bieden.

suriname@independent-energy.nl

 

Sierra Leone

Independent Energy Sierra Leone is ons eerste volledige filiaal. Met meerdere installaties op de grond leveren en ondersteunen wij graag uw (back-up) zonnesysteem om uw energiezekerheid te verbeteren en uw energie- of brandstofkosten te verlagen.

Contact sierraleone@independent-energy.nl