Independent Energy

Industriële solar systemen

Independent Energy ontwerpt industriële on-grid en off-grid zonnesystemen voor uw toepassing. Onze industriële systemen zijn in eigen huis ontworpen en gebouwd en zijn ontworpen voor elke maat, elke toepassing, waar ook ter wereld. Met degelijke referenties in enkele van de zwaarste klimaten ter wereld kunnen we bewijzen dat onze systemen doen wat we beloven: altijd stroom zonder gedoe. Als u zich geen downtime kunt veroorloven, zal Independent Energy u niet teleurstellen.

 

Product.jpg

Controle & Toezicht houden

 controlMet behulp van de modernste technologie kunnen alle Independent Energy-systemen worden uitgerust met controle en bewaking systeem. Onze systemen kunnen permanent met internet worden verbonden, zodat u ze overal ter wereld kunt volgen en bedienen. Voor systemen in afgelegen gebieden kan langdurige logboek registratie aan boord worden gebruikt, waarbij alleen een tijdelijke verbinding met internet nodig is, zoals van een mobiele hotspot.

Olie & Gas

De olie- en gasindustrie heeft zeerstrenge voorschriften op het gebied van engineering. Independent Energy heeft meerdere systemen geïmplementeerd in de olie- en gasindustrie, en met ons oog voor detail en ontwerp standaarden voldoen we aan de hoogte kwaliteitseisen.

 

Oil.jpg
oil-gas2.jpg

Ziekenhuizen & Scholen

Ziekenhuizen en scholen zijn essentieel voor onze samenleving. Wanneer het net onbetrouwbaar of zwak is, of in afgelegen gebieden, is het belangrijk dat er nog elektriciteit beschikbaar is om ze draaiende te houden. In een ziekenhuis kan een uitvallende stroomvoorziening ernstige gevolgen hebben. Wij leveren back-upsystemen op zonne-energie die vitale operaties ondersteunen waar nodig, en die zeer betrouwbaar zijn. Independent Energy levert betrouwbare, veilige netgekoppelde of off-grid systemen voor ononderbroken stroomvoorziening.

 

hospitals.jpg

Strandhuisjes

Independent Energy ontwerpt systemen om uw hele strandhuis te voorzien met stroom. Door een combinatie van zonne- en batterijopslag te gebruiken, zijn onze systemen ontworpen om u gemoedsrust, netonafhankelijkheid en besparingen op energiekosten te bieden. Vaak worden we te hulp geroepen. Waar het eenvoudig lijkt om een ​​batterij, zonnepanelen en een omvormer aan te sluiten, zijn het de details die er toe doen, en off-grid systemen hebben veel details!

 

Zandvoort beach house 1,8kW off grid 1.jpg
Winkel, 8kW back-up system 1.JPG

Micro grid; landelijke elektrificatie

Voor landelijke en minder ontwikkelde gebieden levert Independent Energy microgrid-oplossingen die energie leveren aan dorpen of afgelegen industriële operaties. Door grootschalige installaties voor hernieuwbare energie te combineren met energieopslagsystemen (ESS), kunnen onze systemen schone, betrouwbare stroom leveren aan landelijke gebieden die anders afhankelijk zouden zijn van methoden zoals dieselgeneratoren.

 

4.jpg
20150514.jpg