Independent Energy

Design

Ons ontwerpproces begint met luisteren. We werken nauw samen met onze klanten om de belangrijkste vereisten voor elke toepassing nauwkeurig te identificeren. Onze systemen zijn ontworpen om aan deze vereisten te voldoen en ervoor te zorgen dat aan al uw behoeften wordt voldaan. Wij starten het ontwerp met uw stroombehoefte. Ons ontwerp team vertaalt dit naar een eerste ontwerp en tot slot de gedetailleerde specificatie.

Onze ontwerpdiensten omvatten:

  • Laadberekening
  • Simulatie
  • Simulatie
  • Paneel bedradingsschema's
  • Lay-outdiagrammen van het systeem
design.jpg

Engineering

Ons engineeringproces volgt de Europese elektrische codes en normen, waardoor het eindproduct veilig en betrouwbaar is. Met behulp van de modernste hardware en software zijn onze systemen toekomstbestendig en produceren ze jarenlang schone energie.

 

engineering.jpg

Manufacturing

Alle Independent Energy-oplossingen worden in eigen huis geproduceerd in onze werkplaats in Haarlem, of door een van onze vertrouwde productiepartners. Dit zorgt ervoor dat al onze producten over de hele linie van dezelfde hoge normen kunnen genieten.

Installatie

Afhankelijk van uw wensen kunnen wij zelf installaties uitvoeren met ons bekwame en ervaren installatieteam, of materialen rechtstreeks verzenden zodat uw eigen team deze kan installeren. Ons team heeft systemen geïnstalleerd in Europa, Zuid-Amerika en de meeste Afrikaanse landen en blijft installeren over de hele wereld.

 

installation.jpg

Service

Independent Energy is in staat om after-sales service te verlenen op onze systemen. Voor op internet aangesloten systemen zijn we in staat om op afstand technische problemen te monitoren en op te lossen die zich tijdens de levensduur van uw systeem kunnen voordoen. Voor grotere systemen kunnen we ook problemen op locatie diagnosticeren en verhelpen.